dimecres, 2 de setembre del 2009

Nova icona de la BCN "fashion"

Si em deixes portar, per explicar els meus sentiments seria groller i desagradable, però amb la fotografia ja en tenim prou.
Amb el papanatisme que ens caracteritza, ha calgut que un diari espanyol (referència del progressisme) publiqués unes fotos, per parar compte de fins a on està arribant la degradació de Barcelona.

L’AVUI ja fa mesos va publicar fotos semblants, potser un xic menys explícites. Crec recordar que de l’entranyable carrer Petrixol. La Vanguardia també n’havia parlat abastament (i avui i torna). Però ha calgut arribar a les fotografies gore d’El País, per fer-ne cas.
No és pas una anècdota. La degradació, especialment a tota la ciutat vella, és de tots els ordres. Aquests dies de calor, a primera hora del matí, anant a treballar, pels carrers Torres i Amat o Montalegre, tinc que aguantar la respiració per la bafarada i la fortor dels pixats. No calen més exemples.

Bé... si El País ja ens ha retratat, hi haurà alguna reacció? Substituir el Floquet de Neu pel senyor de la cua i els pantalons baixats com a icona de Barcelona potser aniria bé per a la mena de turisme que cada cop ens freqüenta més, però potser ens obligaria a fugir a tots els barcelonins.

Què hi diu l'alcalde? Té alcalde la ciutat de Barcelona? Algú ha substituït l’alcalde Clos, aquell metge tant ocurrent, que ara tenim a Turquia?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada