dimarts, 1 de setembre del 2009

No anem gens bé

Les “alegries” del nou model de finançament no han durat ni un estiu. Un cop llegits els papers i fets quatre números ja res s’aguanta. Cada cop hi ha més anàlisis en aquest sentit. Clar i contundent, per exemple, el de Carles Boix, publicat avui.

Després d’allò de retornar diners a l’estat, ja només mancava la pujada d’impostos. Quan es parlava de finançament ja s’avançava que un increment dels impostos comportaria, amb quasi total seguretat, un increment del dèficit fiscal català. Doncs bé, divendres Zapatero ja anunciava aquesta mesura tot i que hi posava sordina, però de credibilitat aquest senyor ja no en pot tenir cap.

A més, la crisi colpeja de manera especial Catalunya i la seva estructura productiva i els remeis de Zapatero més aviat generen pànic. Lúcid com sempre, Xavier Roig ens alertava de tot això divendres. Cal reaccionar quan abans.

1 comentari:

  1. Estic del tot d'acord amb el teu comentari.La veritat és que Zapatero ha perdut tota credibilitat amb Catalunya. Però no tots encara ho veuen així. És cert que cal una resposta de la classe política catalana d'una vegada i deixar les coses clares: ni bon finaçament, ni bona sentència del TC.... Pel DRET a poder DECIDIR. ESTEM MES QUE FARTS. Ens cansa aquesta Espanya.

    ResponElimina