dijous, 23 de desembre del 2010

La immersió lingüística no es pot tocar!

No sé si es tracta d’insubmissió, desobediència civil o, més prosaicament, de driblar els tribunals, però no s’ha de donar cap pas enrera en la immersió.

De lleis espanyoles que no es compleixen n’està ple i el govern -espanyol- és el primer en incomplir-les: començant per la sacrosanta Constitució que diu que el matrimoni és la unió entre home i dona, que l’educació és gratuïtat o que cal fer el servei militar.

Algú encara creu que es defensa la immersió per nacionalisme? Pensar això és de necis! La defensa de la immersió és una qüestió vital de convivència i cohesió social. Sense immersió segregació i conflicte. És això el que volen tots els irresponsables que atien aquest foc?

4 comentaris:

  1. Totalment d'acord, Carles!
    De fet, no n'hauríem ni de fer cap comentari.
    Com si no haguessin dit res.
    Que parlin del seu país i que ens deixin governar el nostre, que prou feina se'ns gira.
    Bon Nadal a tots!
    Imma

    ResponElimina
  2. Això mateix: a treballar tant com ens deixin.
    I si empipen molt, l'única resposta:
    ku-e-e-ela-ge-ce! Que Ens Enviïn La Guàrdia Civil!

    ResponElimina
  3. Sentència fora de context, desconeixedora de la realitat del nostre país, fruit de la ignorància i de la falta de respecte, provocadora nata. Sentencia fuera de contexto, desconocedora de la realidad de nuestro país, fruto de la ignorancia y de la falta de respeto, provocadora nata.
    Perquè tothom ho entengui. Para que todos lo entiendan.
    I ara...a treballar com si res i com sempre.

    ResponElimina
  4. Malauradament dia rere dia ens dónen més motius per convidar a l'il·lustre Estat nostre a deixar-nos en pau i llibertat. I és que a base de girar el cargol arribarà el dia que es passi de rosca, i llavors quina solució els quedarà?

    ResponElimina