dimecres, 7 d’octubre del 2009

Costum malsana


Hi ha dies, com avui, que sospites que el costum de despertar amb un programa informatiu de la ràdio, pot ser greument perjudicial per a la salut.

Quan el ventilador de la porqueria està a tota potència i de matèria primera no en manca, pots arribar a tema que aquesta porqueria es trameti per les ones: la trama de corrupció del PP cada dia més estesa i tupida, els informes del tripartit que es multipliquen exponencialment, el cas Millet que és un no parar, les plataformes sobiranistes que es barallen... Tot plegat en un context de crisi prou greu on, per exemple, la cua de l’INEM no és una figura retòrica sinó una realitat ben tangible (com cada matí puc comprovar fent el meu trajecte habitual que passa per davant de l’OTG del carrer Sepúlveda).

Sort que també pots escoltar com la mesa del Parlament, sempre amatent a les necessitats de la gent i als problemes del país, es va dedicar ahir a discutir sobre si s’han de poder fer fotos a ses senyories quan estan en un lloc públic (com ho és l’hemicicle del propi parlament!), encara que alguns estiguin jugant amb els telèfons mòbils que els subministra el propi Parlament i paguem entre tots.

Com deia aquell, i encara no passen més coses perquè Déu no vol!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada