dijous, 9 de maig del 2013

Educar per l’emprenedoria: una reflexió i una jornada

(Actualitzada el 20.05.2014)

Educar per l’emprenedoria, més que una moda

Un article a El Matí digital

Explica Rafael Nadal a Quan érem feliços que quan el seu oncle, el prestigiós historiador i catedràtic d’universitat, Jordi Nadal i Oller, va comunicar al seu pare que volia fer la carrera d’història a la universitat, es va produir el següent diàleg:
- I amb aquesta carrera, com et guanyaràs la vida, fent classes?
- Sí, pare, la universitat i la investigació són la millor sortida...
- Vols dir que penses viure del pressupost públic igual que els militars? –el va tallar l’avi Joaquim, horroritzat.
Aquesta anècdota ens ensenya com ha canviat la mentalitat catalana en poc temps. En menys de 60 anys, hem passat de sostenir aquesta actitud a convertir l’assoliment del funcionariat en una de les primeres preferències de molts estudiants catalans. Continuar llegint aquí.

La FECC va organitzar un seminari d'eduació per l'Emprenedoria el 2013 #emprendreFECC 

Ara (27.05.14) el segon!

L’èxit no és definitiu, el fracàs no és fatídic. El que compta és el valor per continuar. Aquestes paraules de qui va ser Primer Ministre Britànic, Winston Churchill, defineixen l'esperit amb què la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) organitza la jornada Emprenedoria. Una actitud de l'escola, un valor a educar, que tindrà lloc a la tarda del proper 16 de maig al Seminari Conciliar de Barcelona



Una emprenedora escriu a El Matí digital

Si el tema us interessa us recomano llegir una companya d'El Matí digital: Marta Royo. Per exemple el seu darrer article, Dairi d'una emprenedora.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada