dimarts, 1 de juny del 2010

Maragall no té cap justificació

El conseller Maragall no dona (ni té) cap justificació a la retallada a la concertada. Una mesura:

Socialment injusta:

El professorat de la concertada fa més hores de classe, amb més alumnes i amb menys recursos (fa basarda repetir-ho però per algun missatge rebut, hi ha gent que no se n’assabenta i és que el nostre sistema educatiu sembla que ha causat estralls en la capacitat de comprensió de molta gent).

Políticament malintencionada:

Instada per sector minoritaris del govern per desestabilitzar l’escola concertada, enfrontar sindicats i titulars de centre i generar divisió entre el professorat de l’escola concertada (ara els que estan en nivells no concertats a una mateixa escola passaran a cobrar més que els companys de nivells concertats).

Jurídicament deficient:

Un autèntic nyap jurídic que genera una total inseguretat respecte les mesures a totes les parts implicades: treballadors, empresa i administració pública (vulnerant la negociació col·lectiva i els mandats constitucional i estatutari).

5 comentaris:

  1. Per què el Secxretariat de l'Escola Cristiana falseja en els seus escrits la postura dels sindicats? Sabeu o saps alguna cosa?. La convocatoria de vaga demanada per les centrals sindicals inclou l'escola concertada, seria bo que veiessiu el document presentat edavant el Departament de Governació.
    "La veritat per damunt de tot, això ens honra"

    ResponElimina
  2. El més greu és que aquests sectors minoritaris del govern, instal.lats en un fals progressisme carrincló de pa sucat amb oli, incombustibles defensors de la cosa pública, porten els seus fills a les millors escoles privades concertades.

    Cal dir prou i plantar cara!!!

    ResponElimina
  3. Si el primer dels anòmims hagués signat -no li passaria res per fer-ho- podria enviar-li els documents de l'Escola Cristiana de Catalunya en cap del quals trobaria cal falsedat.

    En cap moment des de la FECC s'ha dit que no estigui convocada la vaga a l'escola concertada. Malauradamenet, CCOO i UGT l'han convocada i jo, personalment, ho considero un error ja que no s'han de barrejar les coses.

    Diverses entitats de la concertada preparan una concentració de protesta per aquestes mesures. Segurament serà dijous 17 de juny a les 19 h a la P. Sant Jaume de Barcelona.

    Hi esteu convidats els que vulgueu defensar la concertada i el seu professorat. "Anòmins" inclosos.

    Salutacions,

    Carles Armengol Siscares

    ResponElimina
  4. Vaja, ara CCOO i UGT defensen la concertada? Què han fet per reduir la nostra jornada laboral durant aquests darrers anys? Què han fet per dirminur les ratios? Què han fet per concertar la sisena hora? i el batxillerat? M'agradaria saber que pensen d'aquests sindicats la majoria de profes que com jo no voten a les eleccions sindicals. Per escollir gent així millor deixar-ho córrer!!!

    ResponElimina
  5. Hem de pansar que la convocatoria de vaga juntament amb els funcionaris es purament politica i ens utilitzaran de ben segur, perque si no aneu i veureu alguna pancarta dient:"no a la concertada,diners per a la pública" o alguna cosa d'aquesta mena. Per tant considero que la concertada es un cas diferent i que si ha de lluitar a de lluitar sola en cap cas amb gent que ens discrimina i no ens vol.Com a últim punt remarcar que el sindicat de la concertada com es USOC no ha convocat la vaga, igual que les patronals de les cuatre federacions de escoles concertades de Catalunya, suposo que serà per algun motiu.

    ResponElimina