diumenge, 18 de maig del 2014

Preguem i treballem (comunicació de Cristians per la Independència)

Com a cristians, conscients del valor de la pregària, us convidem  que en la pregària de cada dia tinguem en compte el nostre país i el procés que estem vivint. També us fem avinent que el proper 29 de maig a 2/4 de 8 del vespre a la cripta de Santa Maria del Pi, farem la segona pregària, a la que us inviten que us hi sumeu presencialment o bé en la distància. Us adjuntem l'enllaç al facebook per que en feu divulgació. 
 
Us encoratgem a fer un esforç des de tots els àmbits que pugueu. La data de la mobilització del proper 11 de setembre i del 9N cada cop s'apropa més.

Us recordem la importància de poder iniciar un debat serè i constructiu, aportant dades i arguments en l'àmbit de les nostres parròquies, temples, grups de pregària. Mireu de poder organitzar un debat / taula rodona / xerrada / pregària .... Tots ens haurem de posicionar  davant d'aquest procés i és important de tenir tots els arguments per a poder prendre la nostra decisió en consciència.

També, no oblidem la importància dels valors de l’ humanisme cristià, de la concòrdia, de l'acollir, de la justícia, la solidaritat, la caritat, l'Amor, el respecte... de cara al procés que estem vivint i al nou estat que volem construir.

Us recordem que en l'apartat de  documents d’interès i documents de la sectorial hi trobareu molts documents on fonamentar i poder argumentar les nostres posicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada