dilluns, 26 de març del 2012

2a retallada al professorat de la concertada (i en veurem més!)


L’anunci de la nova retallada de la retribució del professorat de l’escola concertada és una mala notícia més a les que sembla que caldrà acostumar-se en aquests temps. No se’ns assegura que sigui la darrera, ans al contrari. Un nou govern comet el mateix error que l’anterior, amb una assimilació injusta del col·lectiu del professorat de la concertada amb d’altres col·lectius amb condicions laborals molt diferents.

Si es compara amb el conjunt de la societat catalana, la situació del professorat de la concertada no és tant dolenta, ni de bon tros. Si els termes de comparació són només el sector educatiu la mesura és del tot injusta i no equitativa. Si la comparació es fa amb els que s’aprofiten de la crisi o se’n surten immunes mantenint sous milionaris, ja no cal dir res. Per tant, el malestar del sector és del tot comprensible i no ha se sorprendre ni escandalitzar ningú.

Poc cal afegir a la nota conjunta de les entitats representatives de titulars en la que valoraven aquesta nova mesura i que podeu llegir en aquest enllaç: Davant la minoració salarial del professorat de l´escola concertada (Assimilats només en la retallada, un cop més!).

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada