dijous, 27 d’octubre del 2011

Guardar esperança en temps difícils (VII jornada del Grup Sant Jordi)

El proper dia 12 de novembre, dissabte, se celebrarà la VII Jornada del Grup Sant Jordi de Promoció i Defensa dels Drets Humans, a l’Hotel Alimara de Barcelona (carrer Berruguete, 126).

Enguany jornada té per títol “Guardar esperança en temps difícils”, un tema ben actual. Els tres ponents seran el professor de Filosofia i escriptor Josep Maria Esquirol (“Guardar esperança des del pensament”); el director de la revista eclesial Vida Nueva Juan Rubio (“Guardar esperança des del compromís amb els altres”), i el monjo de Montserrat Bernabé Dalmau (“Guardar esperança des dels llocs sagrats”). Com ja és tradicional, a la tarda hi haurà una taula rodona en què cinc persones de diferents diòcesis (Ramon Ibeas, Mercè Soler, Julio Silvestre, Noemí Ubach i Javier Baeza) ens exposaran la seva vivència personal al voltant de la idea “Esperar, malgrat tot”.

A l’igual dels anys anteriors, hi participaran destacats laics, religiosos i capellans de les diòcesis d’Alacant, Castelló, València, Madrid, Vitòria, Bilbao, Sant Sebastià i de Catalunya. Cal confirmar l'assistència abans del dia 3 de novembre a la secretaria del Grup (telèfon 93 454 97 02, tardes i demaneu per Bet, o bé per correu electrònic grupsantjordi@gmail.com).

Trobareu el detall del programa aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada