dimarts, 16 de novembre del 2010

Fonament particular i vàlua universal: Cultura i Església

Aquest és el tema de la VI Jornada del Grup Sant Jordi de Promoció i Defensa dels Drets Humans, que en commemoració dels 25 anys d’Arrels Cristianes de Catalunya, es celebrarà el proper dissabte 20 de novembre de 2010 a Barcelona.

La jornada comptarà amb tres ponències i una taula rodona. Les ponències seran:

"Actualitat d'Arrels Cristianes de Catalunya”, a càrrec de Mn. Antoni M. Oriol Tataret, professor emèrit de Teologia Moral Social de la Facultat de Teologia de Catalunya, expert en Doctrina Social de l'Església i autor del llibre Nació i Magisteri Pontifici.

“Local i universal en la societat i en l’Església, avui”, a càrrec de Javier Elzo, catedràtic emèrit de Sociologia de la Universitat de Deusto, investigador social en les àrees de sistemes de valors i de la religió, joventut, família i drogoaddicció.

“Església arrelada, Església universal”, a càrrec de Josep Maria Carbonell, professor de la Universitat Ramon Llull, president del Consell Editorial de CatalunyaReligió.cat i expresident del Consell Audiovisual de Catalunya.

A la taula rodona intervindran: Joan Enric Vives, arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, José Antonio Badiola, prevere de la diòcesi de Vitoria i professor de la Facultat de Teologia de Vitòria, Teresa Pou, periodista i exdirectora de Ràdio Estel, Fernando Sanz, rector de la Parròquia San Félix de Madrid i president de l’Associació Arco Iris i la Fundació Labor dedicades a la reinserció de dones i Joan Llidó, teòleg, rector de la Parròquia universitària El Salvador de Castelló i professor de la Universitat Jaume I.


Inscripcions: grupsantjordi@gmail.com. Trucant per telèfon (tardes) 93 454 97 02 i preguntar per Bet. Es tanca la inscripció divendres a les 14 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada