divendres, 18 de desembre del 2009

Les llars al Parlament: una via de solució


La diputada Irene Rigau de CiU ens va deixar ahir aquesta nota al facebook del grup "Per la continuïtat de les llars d'infants d'iniciativa social":

Després de moltes gestions per part dels afetats i iniciatives parlamentàries de CiU, s’ha pogut assolir un acord avui al Parlament. En el marc del debat pressupostari hem aconseguit que el Govern rectifiqués i que es mantingui la subvenció a les llars d’infants anomenades “guarderies laborals” de Gener del 2009 a Setembre del 2010. A partir de Setembre de 2010 es farà la valoració de les llars d’infants susceptibles de continuar rebent l’ajuda. Ha costat, però ha valgut la pena! Quan una causa és justa no s'ha de defallir.
Agraïm el suport de l’Irene Rigau al llarg de tot aquest llarg procés, ple d’angoixa pel futur de moltes llars, dels seus treballadors i dels infants que si acullen, i esperem que aquest acord ajudi a obrir una nova etapa en el tractament de les llars d’iniciativa social per part del govern.
La línia de futur ha de ser clara: superar la discriminació que sofreixen aquestes llars. Si les llars d’infants d’iniciativa social rebessin, per part de la Generalitat, un tracte anàleg al que reben les llars de titularitat municipals, el futur estaria garantit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada