dilluns, 29 de juny del 2009

Hondures


La tràgica història d’alguns països els porta a falses disjuntives o a triar entre el dolent i el pitjor. Ara Hondures es divideix entre un President disposat a violar la Constitució i els colpistes que l’han enderrocat, vulnerant de manera evident la legalitat. Un dels països més pobre de l’Amèrica llatina en un atzucac que no pot sinó empitjorar les coses.

Entre tanta foscor sempre hi ha qui mira d’obrir alguna escletxa per a la llum, ni que sigui a milers de quilòmetres de distància. Precisament demà es presenta a l’Hospitalet de Llobregat un projecte d’entitat que tindrà com a primera finalitat el suport a la tasca d’uns missioners al municipi hondureny de Jutiapa i a la ONG Serso-Honduras. Un petit projecte local que vol tenir repercussió en la vida real de persones en terres llunyanes però agermanades per les amistats compartides.

En seguirem parlant d’aquest projecte que es presenta en un moment en que malauradament Hondures torna a ser notícia aquí. I, ja ho sabem, hi ha països que només són notícia en el capítol de successos i desgràcies. Tant de bo a l’Hospitalet neixi una bona noticia.

1 comentari:

  1. Efectivament, Hondures torna a ser notícia, aquesta vegada per un cop d'estat. Però l'extraordinària tasca dels missioners continua malgrat tot. Donar-los suport, materialment i afectivament, és, com molt bé dius, una de les finalitats principals de l'ASSOCIACIÓ JOSÉ RAMÓN ZUDAIRE.

    Marcel

    ResponElimina