dimarts, 3 de novembre del 2009

Maragall se’n riu de les llars d’infants d’iniciativa social

Els que teniu la paciència de seguir aquest blog segurament estareu tips de la meva creuada sobre les llars d’infants arran de la supressió de la subvenció que els atorgava el Departament de Treball, però les injustícies manifestes em crispen.

Avui nou acte de la tragèdia. El govern ha aprovat el calendari d’aplicació de la llei d’educació de Catalunya i s’ha donat de termini per a elaborar la nova regulació del finançament del sosteniment dels llocs escolars de primer cicle d’educació infantil en centres educatius de titularitat privada, fins al 17 de juliol del 2017(!). És a dir, el darrer dia que els permet la llei, que exigeix el seu desplegament en un màxim de 8 anys. Aquesta era una magnífica via per resoldre el problema i encarar el futur d'aquests centres. Al 2017 potser ja no caldrà, perquè no en restarà cap.

Realment el Sr. Maragall no té cap pressa per resoldre aquesta qüestió o és que potser el seu problema és precisament que hi hagin llars d'infants d'iniciativa social i espera que el temps ho arregli per si sol?. Encara serà Conseller el 2017 o gaudirà ja del merescut descans?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada