dissabte, 19 de setembre del 2009

Corruptors i corruptes

Ahir vaig escriure una anotació al blog de xarxanet: Que el frondós arbre Millet no ens impedeixi veure la immensitat del bosc de la corrupció. Del cas Millet n’hauríem de saber treure conclusions, però sense precipitació, dona i donarà molt de si. Però, per tal que les conclusions serveixin per avançar, cal anar a fons i no hem de caure en hipocresies. Per això recomano llegir Una nació tan corrupta, el Lliri entre cards d'avui a l'Avui. Si, ja ho sé, aquest Sostres estripa, exagera, està passat de voltes... Que tranquils quedaríem si fos del tot veritat que només són coses d’en Sostres!

2 comentaris:

  1. Sostres té molta raó, com la té moltes vegades Rahola, però crec que el tipus de personatge perjudica els missatges tot sovint i encara que l'encertin no tenen la credibilitat que caldria.

    És preocupant el bosc de la corrupció, que s'estén per tots els nivells socials i ja és dona per normal robar legalment, defraudar, subvencionar-se... Em temo que ara per ara no hi ha una gran capacitat de reacció, passarà el temps i acabarem oblidant això com tantes altres coses, i els Millets continuaran banyant-se a lap iscina, fa pocs dies hi va haver el judici per tot allò d'Hisenda i se n'ha parlat molt poc.

    ResponElimina
  2. Van passant els dies i la bola es fa, cada dia més grossa.

    Però alerta en demonitzar fundacions i societat civil. Ens cal el cap fred tot i exigir anar fins al fons.

    ResponElimina