diumenge, 2 de setembre del 2012

Convocatòries per l'11 de setembre

Eucaristia per als patriotes catalans que ens han precedit

 

Seguint una tradició centenària, la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, en la diada de l'11 de setembre, convoca cada any el poble català a una Eucaristia concelebrada per pregar per tots aquells patriotes catalans que ens han precedit i que han donat la seva vida per Catalunya o l'han dedicada al seu enaltiment.

Com de costum aquest acte se celebrarà a la Basílica de Santa Maria del Mar, a les 10 del matí, presidit pel Cardenal Arquebisbe de Barcelona Mons. Lluís Martínez Sistach.

És l'únic acte religiós que es celebra a Barcelona amb motiu de la Diada Nacional, per això preguem que ho feu saber als vostres coneguts, per tal que la participació sigui el més nombrosa possible.

Marxa sobre Barcelona: Catalunya nou estat d'Europa!


A les 18h  TOTS a Gran Via /Passeig de Gràcia (canvi de lloc de concentració).

Els de la sectorial "Cristians per la independència" es trobem a les 17h a Balmes/ Provença, davant la UPF.
 
 El nostre patriotisme:

"Perquè el nostre idealisme és pur i cristià sense odis, ni rancúnies, ni perjudicis, en el moment que aquesta Pàtria nostra va camí d'una nova estructuració, no ens havem descuidat d'implorar la protecció del Cel, la gran Pàtria de tot el món, on per arribar-hi ens cal primer dignificar-nos en la terra en què Déu ens ha posat vivint un veritable patriotisme" 
Pere Tarrés, 1932

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada