dimarts, 2 de novembre del 2010

Santità, benvenuto in Catalogna

De CatalunyaReligió.cat:

"Santedat, benvingut a Catalunya". Aquest és l’encapçalament de la carta que publica aquest dimarts el diari italià Corriere della Sera on diversos catòlics catalans donen la benvinguda a Benet XVI a Catalunya. Entre ells, els presidents Pujol i Rigol, els alcaldes de Lleida i Tarragona, abats i abadesses de Catalunya, i responsables internacionals d'ordes religioses o organismes eclesials encapçalats per un català. També s’hi sumen diversos representats de la vida política, social i cultural de Catalunya. Tanca la llista l’arquitecte-director de les obres del temple de la Sagrada Família.

La carta publicada a Itàlia agraeix al Sant Pare la seva visita, en la doble vessant simbòlica i artística del temple de Gaudí i social de l’Obra del Nen Déu. Alhora, agraeix la seva presència “un territori amb una consciència de nació que sempre ha estat reconegut per la tradició eclesial” i “a un país amb arrels cristianes”. Alhora, remarca la vitalitat actual de l’Església a Catalunya.

Les adhesions a aquesta carta estan obertes a altres entitats o personalitats a través del correu electrònic. Podeu llegir tot el text i més informació a CatalunyaReligió.cat.

És una bona noticia aquesta carta, entre tantes coses que ha calgut sentit aquests dies. Val la pena unir-se a la benvinguda i és bo que sàpiga a quin país arriba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada