divendres, 12 de novembre del 2010

Recordant el mestratge de Joan Carrera

Al dos anys del traspàs de l'enyorat bisbe Carrera (Vaig pensar en ell diumenge a la Sagrada Família! Hauria estat exultant!), s'acaba de publicar un llibre que aplega una amplia selecció dels seus articles a la revista Catalunya Cristiana.  N'era lector assidu i crec que serà una excel·lent oportuntiat d'aproximar-nos al seu pensament, una obra interessant en molts sentits i, m'atraveixo a dir, ben actual.

El Palau de la Música de Barcelona acollirà, aquest proper dilluns 15 de novembre (19.30 hores), la presentació d'aquest llibre que porta per títol el nom de la seva columna setmanal, Ara mateix (RBA-La Magrana), i recopila articles dels molts que, durant 25 anys, va publicar Joan Carrera al setmanari. bona part anteriors a la seva ordenació espiscopal.

L’acte comptarà amb la presència del Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, l’expresident del Parlament de Catalunya, Joan Rigol, i del Dr. Joan E. Jarque, fundador de Catalunya Crsitiana, que n’ha tingut cura de l’edició. Per tal d’assistir-hi, cal confirmar assitència al telèfon 677 570 559 o al mail info@doblem.tv.

1 comentari:

  1. Jo no m'ho perderia pel res del món. Mn. Jarque ha fet, em consta, un treball excel·lent, molt acurat i fet amb rigor intel·lectual. Serà, sens dubte,una contribució molt important per divulgar el pensament de l'enyorat bisbe Carrera.

    Marcel

    ResponElimina