diumenge, 2 de setembre del 2018

Missa de l'onze de setembre


Missa en la Diada Nacional de Catalunya
Any Cardenal Vidal i Barraquer

11 de setembre de 2018 - 10 h del matí
Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona

Donant continuïtat a una tradició més que centenària, la Lliga promou una missa en la Diada Nacional de Catalunya, en sufragi i acció de gràcies pel defensors de les llibertats catalanes i per tots els patriotes que han lliurat la seva vida al servei de Catalunya.


La Lliga us convoca a celebrar aquesta eucaristia l’11 de setembre, a les 10 h del matí, a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. Enguany hi haurà un record especial pel Cardenal Vidal i Barraquer en l’aniversari del seu naixement (150 anys), de la seva mort (75 anys) i del trasllat de les seves despulles de l’exili a Catalunya (40 anys). Per aquest motiu la missa serà presidida per Mn. Miquel Barbarà que fou qui organitzà el trasllat de les despulles mortals del cardenal, essent secretari general-canceller de l’arquebisbe Pont i Gol.

En acabar hi haurà el rés de la Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat, la pregària redactada per l’inspirador de la Lliga, el Dr. Torras i Bages. Tothom és convidat a participar en aquesta eucaristia que és l’únic acte religiós que es celebra amb motiu de la Diada.

Barcelona, 28 d’agost de 2018


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada