diumenge, 2 d’abril del 2017

Salutació als socis i amics de la Lliga Espiritual Mare de Déu de Montserrat

www.lalliga.cat
Benvolgudes sòcies i socis de la Lliga,


En la darrera assemblea de la Lliga Espiritual Mare de Déu de Montserrat, celebrada el passat 9 de febrer, se’m va confiar la presidència d’aquesta, més que centenària, entitat inspirada pel venerable Josep Torras i Bages.

He assumit, doncs, el càrrec que, malauradament, va restar vacant per la sobtada mort del nostre anterior president, l’Honorable Sr. Joaquim Ferrer i Roca.

Des d’aquesta nova responsabilitat, vull saludar-vos a tots els membres de la Lliga i em poso a la vostra disposició per treballar en el compliment de les finalitats d’aquesta entitat que es resumeixen en maldar pel millorament espiritual i material de Catalunya. En un moment que el país viu amb esperança, però que també és ple de dificultats, no hi pot mancar la contribució la Lliga

Dr. Josep Torras i Bages
fundador de la Lliga
També vull agrair als membres de la junta sortint la seva tasca, així com agreixo que segueixin format part de la nova junta. D’una manera molt especial vull agrair –i estic segur que tota la Lliga ho fa amb mi- el treball de l’Assumpta Cendra, que com a vice-presidenta en el moment de la mort del Joaquim Ferrer, va assumir la presidència en funcions, càrrec que ha mantingut fins a aquesta darrera assemblea. Ha estat una etapa complexa i marcada pel dolor de la pèrdua del President, i d’altres membres de la nostra associació. El treball discret però diligent i eficaç de l’Assumpta ha permès una perfecte continuïtat de la Lliga.

Amb la nova junta anirem treballant en la definició d’un programa d’actuació. Mentre tant, cal fer notar que entrem ja al mes d’abril, que és el de la celebració de la diada de la Mare de Déu de Montserrat. Com sabeu, a banda de les celebracions a la Basílica on la Lliga hi serà present, convoquem, el mateix dia 27 d’abril, a la missa que es celebra a l’Església parroquial de Sant Just i Pastor a Barcelona. També aviat començarem a fer els preparatius per celebrar, com ja és tradició, la missa de San Jordi, en la seva capella del Palau de la Generalitat. Preveiem fer-ho cap a finals de maig. Estem a l’espera que es concreti la celebració d’un homenatge cívic al Joaquim Ferrer, al que la Lliga ja ha donat la seva adhesió. 

De tot plegat i d’altres iniciatives n’anireu tenint puntual informació. En breu esperem pugueu rebre un nou full informatiu. Només he aprofitat l’ocasió per apuntar algunes qüestions que ens ocuparan properament.  

Amb els millors desitjos per a tots vosaltres, per a la Lliga i per al nostra país, reitero la meva disposició i m’encomano, i encomano aquestes intencions, a la Mare de Déu de Montserrat, patrona nostra i de la nostra pàtria.

Rebeu la meva salutació més cordial,

Carles Armengol Siscares
Barcelona, 29 de març de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada