dimecres, 11 de juny del 2014

El compromís cristià pel Dret a Decidir: acte públic el 7 de juliol, dilluns, a les 19:30 h

Cristians pel Dret a Decidir: 7 de juliol, dilluns, a les 19:30 h a l’auditori del centre cultural CaixaForum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona – Montjuïc).


El 31 d’octubre de 2013, en un acte al Parlament de Catalunya es va visualitzar l’adhesió de gairebé seixanta entitats o grup d’entitats cristianes al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Responent a la crida feta per un primer grup d’aquestes entitats. Trobareu un bon recull informatiu de l'acte en aquest enllaçLa crida segueix oberta i que podeu animar més entitats a sumar-s’hi. Ho poden fer directament al web del Pacte www.dretadecidir.cat.

Ara, constatant amb preocupació els entrebancs que té l’exercici del Dret a Decidir, convoquem un acte públic per afirmar i explicar el compromís cristià pel Dret a Decidir, per sumar noves adhesions i per reclamar-ne el seu exercici.

Per diversos problemes d’agenda, aquest acte no es farà el dia inicialment indicat, sinó el proper 7 de juliol, dilluns, a les 19:30 h a l’auditori del centre CaixaForum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona – Montjuïc).
Us demanem que us reserveu la data i en feu difusió.
Salutacions cordials,

Grup promotor de l’adhesió d’entitats i institucions catòliques o d’inspiració cristiana al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada